Online Begraafplaatsen 3.0
Begin

Begraafplaats Magnus kerk, Hoofdweg 227, 9695 AG Bellingwolde

Begraafplaats:
Begraafplaats Magnus kerk
Adres:
Hoofdweg 227
 
9695 AG Bellingwolde
Gemeente:
Bellingwedde
Provincie:
Groningen
Coördinaten:
53,120312 7,166852
Oppervlakte (plm.):
3.100 m²
Status:
Volledig
Aantal graven:
Aantal personen:
Meest voorkomende namen:
WAALKENS (6x), EDENS (3x), ROOKMAKER (3x), DIJKEMA (2x), DALLINGA (2x), HEEMOF (2x), EVERS (2x), KOERTS (2x), STUIVINGA (2x), de RAADT (2x)


Contactgegevens Begraafplaats:

Contact:
Contact:
Astrid Lüürssen

Algemene Informatie

Magnuskerk Bellingwolde

Foto: Astrid LüürssenDeze oude kerk heeft een vrijstaande toren.

Nieuws over deze begraafplaats

Zorgen om gedumpt afval en onderhoud begraafplaats Bellingwolde
 - 5-12-2016
BELLINGWOLDE – De begraafplaats in Bellingwolde van de Protestantse Gemeente Bellingwolde kampt al jaren met een financieel tekort. Er worden structureel minder graven verkocht, terwijl de onderhoudskosten op hetzelfde niveau blijven. Ook wordt de begraafplaats regelmatig als dumpplek van afval gebruikt.

Vanuit de kerk vinden we het van het allergrootste belang, dat de begraafplaats er verzorgd uit blijft zien. We hebben daarom we een actie gestart onder de nabestaanden om € 25,- per jaar bij te dragen in de onderhoudskosten.

Het valt echter niet mee deze mensen allemaal te bereiken. We willen hierbij dan ook alle nabestaanden, voor zover ze nog geen bericht gehad hebben, oproepen zich bij ons te melden (A. Heeling, Hoofdweg 171 – telefoon 0597-531752). We zijn ervan overtuigd, dat we het alleen maar samen voor elkaar kunnen krijgen, om de begraafplaats er ook in de toekomst er goed verzorgd te kunnen laten uitzien!

Verder lopen we tegen het feit aan, dat er mensen zijn, die de begraafplaats gebruiken om overbodige spullen te dumpen (o.a. frituur-apparatuur, stofzuigers enz.!). Dit doet ons als beheerders zeer. De begraafplaats dient een plaats te zijn, waar een ieder met respect terug kan denken aan dierbaren, die zijn overleden. Laten we er met allen voor zorgen, dat zulk soort acties tot het verleden behoren!

 © Kineo 2005-2017
begin | zoeken | forum | monitor | naamindex | links | contact