Online Begraafplaatsen 3.0
BeginBezoekers Forum ⇒  Schrijf ook in het Bezoekers Forum | Recente berichten | Oude berichten

Bezoekers Forum

Geef uw mening over deze site en lees de meningen van anderen. Berichten kunnen na plaatsing door de schrijver of de sitebeheerder weer verwijderd worden. Na 1 jaar worden de berichten verwijderd. Schrijf ook in het Bezoekers Forum

Legenda: Reageer op het bericht, Stuur een persoonlijk e-mail naar de schrijver, Aanpassen bericht Verwijder bericht

LET OP: Niet alle mogelijkheden zijn toegankelijk omdat u niet bent aangelogd! Log eerst aan

Meest recente berichten Bezoekers Forum

grootvader Stuivenberg 
A.J.H. Stuivenberg uit Groningen, 12-04-2017 13:28 - 8325

Reageer op het bericht

Altijd was mijn door mijn moeder
Mijn moeder vertelde mij ooit dat mijn grootvader begraven lag op de Katholieke begraafplaats. Jaren heb ik hier later gezocht, maar omdat door een brand veel gegevens verloren waren vond ik hem niet.

Twee weken geleden gebeld en na verder speren bleek hij op Selwerderhof te liggen. Ik ben 60 jaar en heb dit dus nooit geweten, dit komt, omdat moeder met iedereen in onmin leefde. Nu kwam ik er ook achter dat sinds 2015 geen grafrechten meer werden voldaan en de steen was weggehaald. Heeft iemand misschien een foto van deze steen? Christoffer Stuivenberg overl 12 april 1961. Ik weet alleen 04 vak 01 nummer 342. Waar is dit ongeveer. Dank voor het lezen en eventuele moeite. Het is erg belangrijk voor mij.

Reacties op dit bericht:

Marion W uit schreef op 12-04-2017 19:49
Ik heb gekeken voor u bij een andere site. Graftombe, maar helaas kwam daar ook niets tevoorschijn. Deze site kent de naam Christoffer niet. Probeer eens met de naam Christoffer Stuivenberg in te type op internet. Ik krijg wel links naar stambomen. Misschien hebben zij een foto gemaakt. Veel succes!
S. Vermeulen uit schreef op 12-04-2017 20:03
Wellicht kunt u anders de parochie van de begraafplaats nog benaderen. Soms willen gemeentes of begraafplaatsbeheerders wel eens foto's maken. Aangezien een RK begraafplaats meestal in beheer is van de betreffende RK kerk (in de buurt) is eerder een aanknopingspunt dan de gemeente :)
Sylvia Oosterhuis uit Groningen schreef op 03-05-2017 20:22
Vak 04 /01 ligt meteen na de ingang links, de laatste drie cijfers zijn het nummer van het graf dat meestal is aangebracht op de stenen voorrand van het graf.
Anna Stuivenberg uit schreef op 04-05-2017 07:33
Dank jullie wel voor de reacties, en heel erg bedankt Sylvia.
Recente berichten | Oude berichten
 © Kineo 2005-2017
begin | zoeken | forum | monitor | naamindex | links | contact