Online Begraafplaatsen
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Begin

Algemene Begraafplaats Beukenhage, Naaldwijkseweg 101a, 2691 RD 's-Gravenzande

Begraafplaats:
Algemene Begraafplaats Beukenhage
Adres:
Naaldwijkseweg 101a
 
2691 RD 's-Gravenzande
Gemeente:
Westland
Provincie:
Zuid-Holland
Co÷rdinaten:
51,9958 4,16222
Oppervlakte (plm.):
37.100 m²
Status:
Nog niets ingevoerd, vrijwilliger gezocht


 

Contactgegevens Begraafplaats:

 

 
Heeft u een zelfgemaakte algemene foto voor ons van deze begraafplaats, bijv. van de ingang? Stuur deze gerust op o.v.v. de begraafplaats.

Nieuws over deze begraafplaats

Ravage op begraafpl. 's-Gravenzande, meer dan honderd graven vernield
6-7-2021 - 'S-GRAVENZANDE - In 's-Gravenzande zijn in de nacht van maandag op dinsdag tussen de 100 en 150 graven vernield. Het is nog niet bekend wat er op Begraafplaats Beukenhage is gebeurd. De politie doet nog onderzoek.
De vernielde graven werden dinsdagochtend aangetroffen. Bij de kindergraven lagen onder meer speelgoedauto's die over het pad gegooid zijn en overal ligt glas van kapotgeslagen windlichtjes. Bloemen zijn door de vandalen uit hun pot getrokken en over het pad gegooid.

De politie laat weten dat er tussen de 100 en 150 graven zijn vernield. Er wordt nog verder onderzoek gedaan naar wat er dinsdagmorgen is gebeurd. De begraafplaats gaat namens de nabestaanden aangifte doen van de grafschennis.

'Ongelofelijk triest'
Burgemeester Bouke Arends sprak op twitter zijn afschuw af over wat er in 's-Gravenzande is gebeurd. 'Ongelofelijk triest dat mensen dit doen', zo liet hij weten.

De politie doet onderzoek op de begraafplaats. De agenten kregen middenin de nacht al de melding van de vernieling, maar troffen niemand aan. Agenten geven aan dat ze samen met de eigenaar aan het inventariseren zijn hoe groot de schade precies is. Ook zou de politie een helikopter inzetten om de totale schade in kaart te brengen.
(bron: omroepwest.nl)

begin | zoeken | forum | monitor | naamindex | links | contact