Online Begraafplaatsen
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Begin

Begraafplaats H. Antonius Abt Malden, Kerkplein 4, 6581 AC Malden

Begraafplaats:
Begraafplaats H. Antonius Abt Malden
Adres:
Kerkplein 4
 
6581 AC Malden
Gemeente:
Heumen
Provincie:
Gelderland
Co÷rdinaten:
51,781825 5,850925
Oppervlakte (plm.):
3.500 m²
Status:
Volledig (alle graven en personen ingevoerd)
Aantal graven:
Aantal personen:
Meest voorkomende namen:
Janssen (17x), Thijssen (17x), Peters (15x), Broekman (14x), Gommers (11x), Arts (9x), Jansen (8x), Groenen (6x), Lamers (6x), van Dreumel (6x)


 

Contactgegevens Begraafplaats:

Contact:

Algemene InformatieHet parochiekerkhof vormt een integraal onderdeel van de parochiegemeenschap en is sterk verbonden met de historie van Malden. Het oudst ontdekte graf stamt uit 1812. Het kerkhof ligt midden in het hart van de gemeenschap en is gemakkelijk bereikbaar. Naast begraven worden is ook bijzetten van een urn in een urnenmuur (columbarium) mogelijk.
Begraven worden op een kerkelijke begraafplaats is aan dezelfde voorwaarden verbonden als het begraven op een algemene begraafplaats. Toch worden er ook andere voorwaarden gevraagd vanuit het specifieke karakter van een kerkelijke begraafplaats. Vanwege de grote belangstelling zijn er enkele voorwaarden, zoals de verbinding met de parochiegemeenschap. Ook een open houding ten aanzien van het christelijke geloof en de katholieke traditie worden daarbij verondersteld en gevraagd.
Voor het bijzetten van een urn gelden geen specifieke voorwaarden zoals bij een graf. Begraven kan voor iedereen die of met de parochie van Malden verbonden is of die een kerkelijke uitvaart voor zichzelf of voor zijn of haar dierbare laten houden en in Malden woonachtig is.
Bijzetten van een urn kan voor iedereen die dat wil, indien men in Malden woonachtig is of is geweest. Reserveren is mogelijk. U kunt vooraf een plaats op het kerkhof of in het columbarium reserveren. U kunt zelfs specifiek aangeven waar u begraven wilt worden. Neem dan contact op met de parochie en wij helpen u daarin verder. Het is ook mogelijk op de plaats van een bestaand graf begraven te worden. Dat is alleen dan mogelijk als het een familiegraf betreft (bijzetting) of een oud graf waarvan de rechten verlopen of opgegeven zijn.

De beheerder van het parochiekerkhof heeft toegezegd te komen met een plattegrond van het kerkhof. Zo lang deze nog niet is ontvangen is er een voorlopige plattegrond opgenomen. Hiermee wordt aangegeven waar een bepaald grafmonument met een nummer te vinden is. De A staat voor het vak, het eerste getal hierachter is het rijnummer en het laatste getal(len) achter de punt is het grafmonumentnummer.
begin | zoeken | forum | monitor | naamindex | links | contact | cookies