Online Begraafplaatsen
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
BeginBegraafplaats Molenhof nieuwe Bruinisse

Begraafplaats Molenhof (nieuwe), Molenweg, 4311 RN Bruinisse

Begraafplaats:
Begraafplaats Molenhof (nieuwe)
Adres:
Molenweg
 
4311 RN Bruinisse
Gemeente:
Schouwen-Duiveland
Provincie:
Zeeland
Co÷rdinaten:
51,657799 4,090669
Status:
Volledig (alle graven en personen ingevoerd)
Aantal graven:
Aantal personen:
Meest voorkomende namen:
Bal (6x), Kik (6x), van den Bos (5x), Padmos (5x), van den Berge (4x), de Jonge (3x), de Ronde (3x), Verspoor (3x), Hoogerwerf (3x), van Gilst (2x)

Algemene Informatie


Nieuwbouw opslaggebouw begraafplaats Bruinisse
Publicatiedatum: 28 juni 2005

Het opslaggebouw op de nieuwe begraafplaats Molenhof in Bruinisse is gereed gekomen.

De realisatie van de nieuwe begraafplaats Molenhof in Bruinisse aan de Molenweg is nagenoeg gereed. Binnen enkele jaren zal de oude begraafplaats vol zijn en zullen de meeste begravingen op de nieuwe begraafplaats plaats gaan vinden. Bij de huidige begraafplaats staat op het "Slachtveld" een loodsje t.b.v. de opslag van materialen en machines. Dit gebouwtje voldoet niet aan de Arbo-normen en staat ook op een minder voor de handliggende plaats ten behoeve van de nieuwe begraafplaats. Zodoende is besloten een nieuw opslaggebouwtje op te richten op de nieuwe begraafplaats. Het gebouwtje voldoet aan de Arbo-normen voor begraafplaatsen en heeft een representatief karakter.

Het oude loodsje op het Slachtveld zal op termijn de huidige functie verliezen.

Het gebouw op de nieuwe begraafplaats Molenhof is diep op het perceel gesitueerd aan het einde van het hoofdpad. De begraafplaats heeft rondom het perceel een groengordel en aan beide zijde van het hoofdpad een groenstrook.

Het gebouw staat solitair op de begraafplaats. Mede vanwege deze positionering van het gebouw is er extra aandacht besteed aan de landschappelijke inpassing van het gebouw in haar omgeving. Hierdoor levert het gebouw een positieve bijdrage aan de kwaliteit van de begraafplaats met haar omgeving.
Klik hier voor aanvullende informatie over de begraafplaatsen van Bruinisse.U vindt hier algemene informatie, algemene foto's, etc.
begin | zoeken | forum | monitor | naamindex | links | contact