Online Begraafplaatsen 3.0
BeginNieuwe Begraafplaats s Gravendeel

Nieuwe Begraafplaats, Maasdamseweg 1, 3295 LC 's-Gravendeel

Begraafplaats:
Nieuwe Begraafplaats
Adres:
Maasdamseweg 1
 
3295 LC 's-Gravendeel
Gemeente:
Hoeksche Waard
Provincie:
Zuid-Holland
Coördinaten:
51,782584 4,61061
Oppervlakte (plm.):
18.200 m²
Status:
Onvolledig, vrijwiliger gezocht
Aantal graven:
492 (Inmiddels zijn 1 monumenten verwijderd door ruiming e.d.) Gravenlijst
Aantal personen:
Meest voorkomende namen:
de Zeeuw (29x), Visser (21x), Naaktgeboren (18x), Mol (12x), den Boer (12x), den Hartog (10x), de Man (10x), Verdonk (9x), Reedijk (9x), van der Linden (8x)

We zoeken nog een vrijwilliger die foto's wil maken op deze begraafplaats.

Algemene Informatie

Ruimen graven 's-Gravendeel

Gemeente Binnenmaas heeft het voornemen medio zomer 2013 een aantal graven op de algemene begraafplaats aan de Maasdamseweg in ’s-Gravendeel te ruimen. Het betreft algemene graven waarvan de termijn is verlopen en particuliere (eigen) graven waarvan afstand is gedaan door de nabestaanden. Nabestaanden van een algemeen graf hebben de mogelijkheid gehad om hun wensen met betrekking tot het graf kenbaar te maken.

Op zoek naar nabestaanden
Op zoek naar deze nabestaanden heeft de gemeente twee jaar geleden bordjes bij de betreffende graven geplaatst. Hoewel de gemeente haar uiterste best heeft gedaan alle nabestaanden op de hoogte te stellen, zijn niet van alle graven de nabestaanden bekend. Nabestaanden van een graf waar een bordje bij is geplaatst die nog niet hebben gereageerd, hebben tot uiterlijk 1 mei 2013 de gelegenheid alsnog contact met de gemeente op te nemen via onderstaand telefoonnummer.

De stoffelijke resten die worden geruimd, worden op de begraafplaats herbegraven in een verzamelgraf. Na afronding van alle werkzaamheden wordt hier een algemeen gedenkteken geplaatst waarbij de mogelijkheid is geboden een individueel naamplaatje te plaatsen.

Tekening en grafnummers
U treft onderaan deze pagina de tekening aan van de graven die zullen worden geruimd. Deze informatie is ook beschikbaar op het mededelingenbord bij de begraafplaats.

Contact

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de begraafplaatsenadministratie van de afdeling Ruimte & Groen van de gemeente. 078 - 676 44 33

's Gravendeel, Toegangshek's Gravendeel, Rouwcentrum's Gravendeel, oude graven's Gravendeel, oude graven's Gravendeel, nieuwste uitbreiding
 © Kineo 2005-2020
begin | zoeken | forum | monitor | naamindex | links | contact | FAQ