Online Begraafplaatsen 3.0
BeginNieuwsberichten ⇒ Opheffen-algemene-graven-Papendrecht

Nieuwsbericht

Opheffen algemene graven Papendrecht
 - 23-1-2019
De gemeente Papendrecht heeft één algemene begraafplaats. Om voldoende begraafcapaciteit voor nu en in de toekomst te houden gaat de gemeente over tot het op-heffen van grafvelden waarvan de termijn van 20 jaar is afgelopen.
Het betreft Veld N. met de graf- nummers 1 t/m 49 (vervallen na 31-12-2018) en veld Rka, met de grafnummers 20 t/m 26 (vervallen na 31-12-2018) Het gaat om in totaal 56 graven. In eerdere publicaties zijn de belanghebbenden en nabestaanden geïnformeerd over de mogelijkheden bij het opheffen van de algemene graven. Op deze grafvelden zal vanaf februari 2019 de beplanting en de monumenten definitief worden verwijderd. Voor eventuele vragen kunt u zich richten tot de beheerder van de begraafplaats, telefoon 078-7706260 of per e-mail begraafplaats@papendrecht.nl

Oproep rechthebbenden
in verband met verlengen graf- en onderhoudsrecht Conform Artikel 6, lid 6 van de beheersverordening algemene begraafplaats Papendrecht zijn de rechthebbenden van onderstaande particuliere graven benaderd om hen in de gelegen-heid te stellen de uitgiftetermijn te verlengen.
De aan hen gerichte correspondentie kwam als onbestelbaar retour.
In een aantal gevallen was het niet mogelijk de correspondentie te verzenden omdat het laatst bekende adres niet meer actueel was of de rechthebbende reeds overleden was.
Middels deze publicatie worden nabestaanden verzocht zich te melden zodat de rechten alsnog verlengd kunnen worden. Indien een reactie uitblijft, vervallen de rechten een jaar na dagtekening van deze publicatie aan de gemeente Papendrecht. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de administratie van de algemene begraafplaats Papendrecht, Markt 22, 3351 PB Papendrecht, telefoon 078-7706260 of per e-mail begraafplaats@papendrecht.nl

E.P. (Edwin) Korsmit
Beheerder algemene begraafplaats Papendrecht

begraafopheffen oproep familegraven Papendrecht

bron: Papendrechtsnieuwsblad

 © Kineo 2005-2019
begin | zoeken | forum | monitor | naamindex | links | contact | FAQ