Online Begraafplaatsen 3.0
BeginNieuwsberichten ⇒ Omroep-MAX-Update

Nieuwsbericht

Omroep MAX (Update: link naar de uitzending)
 - 22-1-2017
UPDATE: Keurige uitzending. Wel wat gekleurd maar dat mag. De strekking: Het mag en op verzoek wordt een foto verwijderd. Alleen jammer van de reclame.
De mevrouw die bezwaar had tegen de foto op de site, zegt dat de foto op verzoek verwijderd is van de site, maar laat wel de foto levensgroot op TV zien.

Vragen:
- Waarom reclame?
Het kost heel veel om deze site met ruim 1 miljoen foto's in de lucht te houden, door beperkte reclame inkomsten kunnen we daar een gedeelte van betalen. Er zijn verder geen inkomsten, alles is gratis.
- Waarom niet vooraf toestemming vragen?
Dit is ondoenlijk en we beschikken niet over gegevens van de nabestaanden.
- Kan ik vragen of een foto verwijderd wordt?
Ja via email, niet via een knop of button, want dan hebben we geen controle of de vraag redelijk is. Met een knop zou iedereen alle foto's kunnen wegklikken.

Vandaag 17 januari besteedt omroep MAX in het programma Meldpunt (19:20-19:50) aandacht aan "Foto's van graven op Internet".
Hier wordt onze site ook genoemd. Er is ons door de omroep gevraagd om "aan te schuiven" maar we kunnen daar helaas niet bij zijn.
Wel zijn vooraf telefonisch vragen beantwoord. En natuurlijk kan en zal onze webredactie alle vragen die via email gesteld worden beantwoorden.
We zullen, als daar reden toe is, de vragen die onbeantwoord blijven in de uitzending achteraf via onze site beantwoorden. Ook zullen we een link opnemen waarmee iedereen die het gemist heeft de uitzending kan terugkijken.

Kijk de uitzending terug: http://www.omroepmax.nl/meldpunt/uitzending/tv/meldpunt-dinsdag-17-januari-2017/

 © Kineo 2005-2018
begin | zoeken | forum | monitor | naamindex | links | contact | FAQ